Modele de texte haioase pentru invitatii de nunta

Published On February 19, 2019 | By phcadmin | Uncategorized

……………………. Şi………………….. am ales ziua de………………….. ca ziua în Care să ne UNIM sufletele şi inimile pentru totdeauna cu iubire. Împreună cu CEI care ne-au văzut primii Paşi…………………………….. Şi……………………………. Şi……………………………. Şi………………………… şi cu CEI care ne vor STA alături de acum înainte…………………………… Şi………………………. vă invităm să luaţi parte la Sărbătoarea fericirii noastre Începând cu orele…..

la Primăria……, orele…… la Biserica……., iar apoi de la orele….. PANA Dimineaţa la restaurantul………….. Vă aşteptăm cu tot suempul şi vă rugăm să confirmaţi participarea PANA în………… la Nr. de tel…………. Şi………. Acum….. Ani a început povestea noastră de la verbul “a încerca”, apoi în scurt timp conjugăm verbul “a Merge” Împreună. În prezent am progresat enorm ajungând la verbul “a iubi”, Dar promitem să ne oprim aici pentru întreaga viaţă! Vinovaţi de acestea suntem, Noi:…………… Şi………… Care PE Data de………….., AM hotărât să spunem un “DA” de necontestat în prezenţa naşilor,…………..

Şi…………. şi a familiilor noastre…………….. Şi……………. Cununia religioasă va avea loc Începând cu orele….. la Biserica…………… Vom petrece apoi Împreună de la orele……. la Restaurantul…………. Vă aşteptăm cu Drag! Ne-aţi recunoscut? Chiar Noi suntem……………….. Şi…………………. şi ne căsătorim.

Părinţii………………… Şi…………….. …………………. Şi………………… au răsuflat uşuraţi Când au primit vestea. Ne-am găsit şi naşii…………………… Şi…………………. Sâmbătă,………………. ne Vedem în……………………….., la Primărie, PE la ora…….. , iar peste……….

RAEC la Biserica………………….. . Şi ca să dăm de băut trebuie să ne întâlnim şi a Treia oară, mai târziu, PE la ora……….. , la Restaurantul…………………….. Din…………………….. . Şi ca să FIM siguri că Veniti daţi-ne un telefon Până la Data de………………………., la tel:…………………………………… Sau……………………………………… Instrucţiuni: – trebuie să VII pus pe distracţie – trebuie să nu mănănci nimic Cu trei zile înainte (oricum nu VEI mai putea mânca TREI ZILE după) – Dacă ai un şofer, IA-l cu tine, Dacă nu ai, angajează UNU, deoarece băuturile alcoolice dăunează gravité relaţiilor cu poliţia rutieră, iar APA nu se serveşte.

– nu purtaţi pantofi Care vă strâng pentru că Dansul e obligatoriu – este interzis accesul cu telefoane mobile pentru că nu aveţi timp de afaceri Nunta ingrédient de Baza: Doi tineri Indragostiti:… Nasi:……………… PARINTI:…………………… Rude si prieteni se intalnesc la………., la ora……. Se amesteca en mod naturel. Se binecuvanteaza la Biserica……., Ora….. Se adauga Flori, Muzica, voie Buna, surprise si… CEVA Noroc sa fie bine! Totul este servit la…. ORA…., la Data de….

DIN iubire şi DIN convingere că Data de…………………… va fi un moment UNIC şi de neuitat, Noi,………………………………………. vă invităm alături de părinţii noștri………………………………………. şi naşii…………………………………………. să ne onoraţi cu prezenţa la oficierea cununiei civile la……………., orele………….. , precum şi la célébrarea Cununiei Religioase la Biserica…….., orele…….. şi pentru ca momentul acesta să fie unul Special vă aşteptăm să sărbătorim Împreună la………….

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.