Modele chiuvete dedeman

Published On February 16, 2019 | By phcadmin | Uncategorized

Chiuvetele incastrabile sunt concereputation pentru montajul in blatul de bucatarie, fiind parte continua a suprafetei de lucru. Intr-un decupaj apropiat ca si dimensiuni, chiuveta se pozitioneaza PE blat din partea de sus si se fixeaza cu ajutorul clemelor furnizate. Cifra utilizata pentru definirea tipului de valva este diametrul scurgerii cuvei. Chiuvetele sunt disponibile cu valve de 52mm, 60mm sau 92mm (in functie de Model). Modelul, forma, materialul, Culoarea si, nu in ultimul rand, fonctionnalitatea sunt cateva aspecte de care trebuie sa tineti seama in CEEA CE priveste Alegerea unei chiuvete pentru bucataria DVS., functionalitatea este Data de adincimea cuvei, forma sau de numarul cuvelor, se gasesc chiuvete cu una, doua sau trei cuve, Cu dimensiuni egale sau inegale, in forma Rotunda, dreptunghiulara, patrata sau de Colt. Chiuvete DIN Material Compozit au un design ergonomique, ce îmbină funcţionalitatea cu un aspect Estetic remarcabil. Minerale (particule de quartz) atent selecţionate, amestecate cu răşini polimerizate şi carbonat de calciu creează o structură compactă, rezistentă la condiţii Extreme de utilizare (temperaturi de pana la 1800 C, şocuri mecanice, Diverşi Detergenţi, etc.) Bateria Franke Novara plus dispune de un design élégant, ce se potriveste atat en bucatariile traditionale, precum si in cele moderne, completand Functional spatiul in care gatiti si Serviti Masa. Finisajul bateriei este Avena (culoare Bej). Bateria are robinet de Tip monocomanda iar Pipa este Mélis (Cu rotatie 360 º) si lunga, astfel incat sa se adapteze nevoilor dumneavoastra.

Aceasta se monteaza PE chiuveta si este actionata cu ajutorul unui Cartus Ceramic. Oţelul inoxidabil utilizat la productie de chiuvete de către majoritatea producătorilor DIN domeniu este AISI 304. Compoziţia chimică a unui Aliaj cu denumirea AISI 304 trebuie să corespundă următoarelor criterii: Lavoarele de baie completeaza nevoia unui spatiu sanitar intim si fonctionnel. Fie ca dispuneti de o baie generoasa sau una de dimensiuni reduse, Gama de lavoare ofera unicitate prin diversitatea modelelor si formelor pe care o Punem la dispozitie. Sunt doua tipuri diferite de Ambalaj: Cutia de carton si cel de Tip plic. Cutia de carton incluent valvele, Sifonul (en majoritatea cazurilor) si, in unele cazuri, accesoriile aferente modelului respectiv. Ambalajul de pointe plic comprennent doar chiuveta. Valva/valvele si Sifonul chacun se vor comanda séparé. Aceasta chiuveta de bucatarie este realizata printr-o tehnologie de combinare a granitului si cuartului. Astfel, chiuveta Paxton este rezistenta la Pete si zgarieturi, este igienica si se curata usor.

În descrierea unui oţel inoxidabil 18/8 sau 18/10, “18” se referă la procentul conţinutul de l`IRA Cifra “8” sau “10” la procentul conţinutul de nichel. Ambele compoziţii descriu variaţii ALE aceluiaşi Tip de Aliaj de oţel, AISI 304. Este utilizată aceeaşi cifră, deoarece aliajele DIN această gamă Practic au calităţi identice. Pachetul Franke este format DIN chiuveta BSG 611-78 si baterie Novara plus, ambele de culoare Bej si finisaj Avena. Suprafaţa chiuvetei are un aspect Lucios, neted şi este întărită şi protejată de un Strat Special de pigmenţi cu proprietăţi anti-zgâriere.

Like this Article? Share it!

About The Author

Comments are closed.